UŽAS! Dečak (16) se bacio pod voz! Mesecima bio žrtva VRŠNJAČKOG NASILJA!

Autor:

Svet

24.11.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ištvan je trpeo nasilje i maltretiranje od najmanje četvorice svojih vršnjaka, koji su čak snimali svoje zlostavljanje nad njim.

UŽAS! Dečak (16) se bacio pod voz! Mesecima bio žrtva VRŠNJAČKOG NASILJA!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Ištvan, šesnaestogodišnji tinejdžer iz mađarskog Šimega, izvršio je samoubistvo nakon što je dugo bio izložen vršnjačkom nasilju.

Prema navodima, problem sa gojaznošću doveo je do toga da bude redovna meta nasilja svojih vršnjaka u školi.

Ištvan je trpeo nasilje i maltretiranje od najmanje četvorice svojih vršnjaka, koji su čak snimali svoje zlostavljanje nad njim. Njegova porodica nije imala saznanja o tome da je tinejdžer bio žrtva nasilja, a baka je izrazila duboku tugu što Ištvan nije podelio svoje probleme sa njima.

Dečak se naime 6. novembra bacio pod voz.

- Nikad ga više neću videti da se smeje. Nikad nam nije rekao da ga maltretiraju u školi... On je bio buca, znate... Da nam je rekao, mogli smo da ga prebacimo u drugu školu -  rekla je njegova baka u suzama.

- Video sam da dete ide duž pruge i kad sam mu se približio i nisam mogao da zakočim, samo se bacio pod voz - rekao je utučeni mašinovođa.

Danas je na lokalnom groblju održana sahrana Ištvana, astotine ljudi je došlo da mu iskaže počast. Njegovi drugovi iz detinjstva, iz razreda, pa čak i direktor škole, prisustvovali su sahrani. Nakon što je bela urna položena, porodica nije želela da prima saučešća, već su otišli sa groblja.

Ištvanov drug je istakao da je tinejdžer bio nasmejan i razdragan čak i kada je bilo teško, te da nije zaslužio ovakav kraj.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading