NEVIĐENI HAOS U RESTORANU NA MANJAČI: Bik ušetao u lokal i završio za šankom!

Autor:

Svet

01.11.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom restoranu na Manjači došlo je do neverovatne situacije koja je izazvala pravu pometnju među gostima. Naime, jedan bik, težak nekoliko stotina kilograma, ušetao je u lokal i završio za šankom!

NEVIĐENI HAOS U RESTORANU NA MANJAČI: Bik ušetao u lokal i završio za šankom!

Foto: instagram/printscreen/novi_grad_info

Prema informacijama koje su objavljene na društvenim mrežama, ovaj neobičan incident dogodio se nedaleko od Banjaluke, na Manjači.

Snimak koji je objavljen na internetu pokazuje kako je golemi bik, po imenu Jablan, bez ikakvog upozorenja ušao u restoran i zaprepastio prisutne.


Gosti su se na trenutak zaledili od šoka, a zatim su počeli da fotografišu i snimaju ovu neobičnu scenu. I dok neki nisu znali da li da beže ili ostanu, hrabri radnici restorana smestili su bika za šank i nastavili sa svojim poslom, kao da se ništa čudno nije dogodilo.
"Ovo ima samo kod nas", navodi se u opisu snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama. I zaista, retko ko može da se pohvali da je imao priliku da ruča pored bika!

Da li je Jablan bio počašćen nekim osveženjem, kao što se spekuliše, ili je samo hteo da se malo odmori za šankom, to ostaje nepoznanica. Ono što je sigurno jeste da je ova neobična scena privukla pažnju i izazvala veliku radoznalost među ljudima.

Kako je ova situacija završena i da li je Jablan na kraju napustio restoran ili je ostao da uživa u društvu gostiju, nisu saopšteni detalji. Ostaje nam samo da se nadamo da je sve završilo srećno i da je Jablan bezbedno vraćen u svoj dom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading