OVO JE PILOT KOJI JE STRAVIČNO POGINUO U PADU LETELICE: Profesor fizike i instruktor letenja tragično nastradao kod Bihaća

Autor:

Svet

27.09.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bihaću, tačnije u reonu Zavalja, dogodila se stravična nesreća kada je oko 17:45 sati jedrilica, letelica bez motora, doživela koban pad.

OVO JE PILOT KOJI JE STRAVIČNO POGINUO U PADU LETELICE: Profesor fizike i instruktor letenja tragično nastradao kod Bihaća

Foto: Facebook

 Građani su odmah obavestili policiju o ovom tragičnom događaju.

Nažalost, nesreća je odnela život pilota, a radi se o osobi inicijala J.M. rođenoj 1948. godine iz Bihaća. Jusuf Midžić, kako je identifikovan, bio je profesor fizike i instruktor letenja.

Ova nesreća duboko je potresla zajednicu u Bihaću i okolini, ostavljajući žalost i tugu u srcima mnogih. Iz MUP-a USK su potvrdili ovu tragičnu vest i izrazili saučešće porodici i prijateljima stradalog pilota.

Detalji o uzrocima nesreće i drugim relevantnim informacijama možda će biti dostupni nakon zvanične istrage. Ovaj tragičan incident podseća nas na opasnosti s kojima se piloti suočavaju tokom letenja i važnost sigurnosnih mera pri obavljanju ovih aktivnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading