ZATEKLA MUŽA I LJUBAVNICU, PA IH ISPENDREČILA! Bosanka napravila haos u restoranu, potez muškarca stavio sve u rebus! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.09.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama prikazuje bizarnu situaciju koja se dogodila, a tačno vreme i mesto snimanja nisu pouzdano poznati.

ZATEKLA MUŽA I LJUBAVNICU, PA IH ISPENDREČILA! Bosanka napravila haos u restoranu, potez muškarca stavio sve u rebus! (VIDEO)

Foto: Printscreen/twitter.com/Pluton

Prema informacijama koje se pojavljuju, snimak je navodno nastao na teritoriji Bosne i Hercegovine.

U videu, starija žena koristi ruke i pendrek kako bi napala mlađu ženu, prateći to psovkama i uvredama. Izgleda da je sukob izbio zbog navodne preljube, pri čemu je muškarac u sredini situacije stao na stranu starije žene.

- Majku ti j***m Šta hoćeš k**vo od mog čoveka - drala se nepoznata žena dok je udarala po drugoj, koja je pokušala da se izmakne.

- Nosi se! Nosi se! Nosi se ti! Nosi se! - vikao je on pokušavajući da odbrani mlađu devojku.

 

 

Situacija postaje sve napetija kako se video odvija, a napadi i uvrede se nastavljaju. Na kraju, ostaje nejasno da li je neko od aktera priznao nešto ili nije, jer informacije o samom ishodu sukoba nisu navedene u datom tekstu.

Takođe, nije poznato ni da li je neko povređen u ovom okršaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading