IZGORELI SU MU GLAVA I GRUDNI KOŠ! Tetovaže pomogle pri identifikaciji mladića koji je ubijen, pa spaljen, ubice ga ostavile u žbunju pored puta (VIDEO)

Autor:

Svet

09.04.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je identifikovala Podgoričanina ubijenog, pa zapaljenog u selu Šteke, na izlazu iz Podgorice ka Cetinju, rečeno je iz više izvora iz te bezbednosne institucije.

IZGORELI SU MU GLAVA I GRUDNI KOŠ! Tetovaže pomogle pri identifikaciji mladića koji je ubijen, pa spaljen, ubice ga ostavile u žbunju pored puta (VIDEO)

Foto: Printscreen YT/Libertas press

Reč je, navodno, o dvadesettrogodišnjem V. V. koji se dovodio u vezu sa škaljarskim kriminalnim klanom, pišu Vijesti.

Prema nezvaničnim saznanjima Vijesti njega su kasno sinoć identifikovali članovi porodice.

Iz Uprave policije nisu se zvanično oglašavali nakon što je pronađen poluugljenisano telo u Štekama.

 

 

Njegovo telo primetio je juče ujutro meštanin, koji je obilazio imanje i o tome je obavestio policiju.

Inspektori su na licu mesta zatekli užasavajući prizor - u šumarku, pored slepe makadamske ulice, na nekih 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta bilo je poluugljenisano telo, a pored tela više čaura.

 

 

Tetovaže pomogle u identifikaciji

Telo ubijenog muškarca spaljeno je, ali nije u potpunosti izgorelo, a to bi moglo da olakša identifikaciju, objasnili su “Vijestima”.

- Izgorela je glava i grudni koš stradalog. Na rukama i nogama vidljive su velike tetovaže - rekao je jedan od sagovornika lista.

Isti sagovornik objašnjava da su sa lica mesta izuzeti tragovi koji će se veštačiti u danilovgradskom Forenzičkom centru.

On je rekao i da je telo ubijenog pronađeno gotovo na samom kraju jednog dela sela, do kog se stiže slepom makadamskom ulicom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading