OGLASIO SE FEDERER! Legendarni Švajcarac se OBRATIO Novaku i Rafi! Evo šta im je PORUČIO!

Autor:

Sport

22.12.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni teniser komentarisao najveće rivale tokom svoje karijere.

OGLASIO SE FEDERER! Legendarni Švajcarac se OBRATIO Novaku i Rafi! Evo šta im je PORUČIO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Po mnogima jedan od najbolji igrača "belog sporta" svih vremena, Rodžer Federer, komentarisao je nedavno u razgovoru za medije rivalitet koji je imao tokom karijere sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom.

Švajcarac je krajem septembra 2022. godine zvanično završio blistavu karijeru i rekao "zbogom" tenisu. Njegov period igranja obeležili su dueli protiv najvećih rivala svih vremena Noleta i Rafe.

- Bio sam zaista srećan što sam igrao protiv njih 40-50 puta, tako da imam mnogo uspomena iz tih velikih mečeva, bitaka. Toliko puta sam odgovarao na pitanja o njima i mogu reći samo najbolje. Bilo je sjajno deliti teren sa njima toliko godina - rekao je Federer.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer 

Rodžer je tom prilikom uputio lepe želje najboljem svih vremena i "kralju šljake".

- Nadam se da će se Rafa vratiti sledeće godine jak i nadam se da će Novak moći da igra koliko god želi, jer je dobro za igru da ovi momci i dalje budu tu - dodao je švajcarski as.

Podsetimo, Rafael Nadal je najavio povratak na teren posle jednogodišnje pauze i odsustva zbog povreda i operacije. "Bik sa Majorke" je, ujedno, najavio da će mu predstojeća sezona biti poslednja u blistavoj karijeri.

Nasuprot Rafi, Đoković je 2023. godinu završio na impresivan način osvajanjem prvog mesta na ATP listi, pošto je podizao pehare u Melburnu, Parizu i Njujorku na Grend slemovima, kao i na Završnom Mastersu u Torinu, pa će Nole u novoj sezoni imati priliku da osvoji Zlatni slem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading