NADAL RONI SUZE! Novak SRUŠIO još jedan REKORD Španca!

Autor:

Sport

01.11.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa odlazi u istoriju.

NADAL RONI SUZE! Novak SRUŠIO još jedan REKORD Španca!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je savladao Tomasa Ečeverija u drugom kolu Mastersa u Parizu, a čim je meč počeo, srpski as je oborio novi rekord!

Da zadovoljstvo bude kompletnije, Nole je prestigao najvećeg rivala Rafaela Nadala, pošto mu je duel protiv Argentinca bio ukupno 1.289 na ATP turu!

Španac je ostao je na "koti" 1.288, pošto nije igrao još od januara i Australijan Opena.

Ispred Đokovića su neka od najvećih teniskih imena, poput Džimija Konorsa 1.557 mečeva, Švajcarca Rodžera Federera sa 1.526, odnosno, Ivana Lendla 1.310, koji je Novakova sledeća "meta".

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Podsetimo, za plasman u četvrtu rundu, najbolji ikada će igrati protiv Talona Grikspora iz Holandije, koji je u prethodna dva meča eliminisao Amerikanca Krisa Jubenksa, a potom i priredio iznenađenje savladavši Alehandra Davidoviča Fokinu iz Španije.

U oba okršaja, Grikspor je trijumfovao identičnim rezultatom 2:1.

Nole i Talon su igrali dva puta do sada u karijerama i oba meča dobio je srpski as. Najpre na US Openu 2021. godine s 3:0 (6:2, 6:3, 6:2), da bi ove godine bio uspešniji u Dubaiju rezultatom 6:2, 6:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading