ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Srbin napravio GREŠKU, traži se njegovo IZBACIVANJE sa US opena!

Autor:

Sport

19.07.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova loša vest po okončanju finala.

ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Srbin napravio GREŠKU, traži se njegovo IZBACIVANJE sa US opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Mladi Španac Karlos Alkaraz uspeo je da osvoji svoju drugu grend slem titulu u karijeri, pošto je u velikom finalu Vimbldona, sa 3:2, savladao Novaka Đokovića.

Na taj način, naš as je ostao bez prilike da osvoji 24. grend slem trofej u karijeri, a istovremeno je propustio šansu da ostvari Kalendarski grend slem, odnosno da u istoj godini osvoji sva četiri velika turnira.

Osim spektaklularnog tenisa u finalu, meč srpskog i španskog igrača je obeležio i trenutak iz petog seta, kada je Nole, iznerviran svojom igrom, razbio reket o držač mreže, za šta je kažnjen sa 8.000 evra.

Naravno, to su Noletovi hejteri odmah iskoristili da ga napadnu, a istakao se izvesni Kris Goldsmit, koji je na Tviteru napisao da su istom sumom kažnjeni Đoković, zbog agresivnog udaranja, odnosno Mira Andreeva, zbog nesrećnog odskoka reketa o tlo, koje se desilo usred gubitka balansa. Svako ko je pogledao meč mlade Ruskinje zna da je u pitanju notorna laž.

Naravno, bilo je onih koji su tražili i veću kaznu za drugog igrača sveta, do te mere da su čak tražili i izbacivanje sa narednog grend slema.

- Treba da mu bude zabranjeno učešće na narednom grend slemu, to bi imalo veći uticaj,  Mira je dovoljno mlada da shvati lekciju, ako je kazna dobro objašnjena. Đoković je daleko odmakao od te tačke i može da plati kaznu, a da je i ne primeti. Uslovna suspenzija bi bila bolja - napisao je jedan od korisnika u komentaru.

Jasno je da je Srbin napravio grešku, ali nije ni prvi, a ni poslednji. Ipak, još jednom se pokazalo da Noletovi hejteri nemaju mere, ali čini se da je mržnja sada prešla sve granice. Nema sumnje da će i naš as pročitati neke od ovih komentara, što će mu samo biti dodatan motiv pred nastavak sezone, gde će pokušati da osvoji US open i stigne do 24. grend slema u svojim vitrinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading