KECMANOVIĆ NERASPOLOŽEN POSLE PORAZA: Igrao sam bez veze!

Autor:

Sport

03.07.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miomir tužan nakon eliminacije sa Vimbldona.

KECMANOVIĆ NERASPOLOŽEN POSLE PORAZA: Igrao sam bez veze!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je već na startu ovogodišnjeg Vimbldona, a posle poraza od Dijega Švarcmana je izneo svoje utiske.

- Nije da sam odigrao bogzna kako ni treći set, malo sam više ubacio u teren... Bez veze sam igrao, teško da sam tako mogao da dobijem. Očekivao sam da ću bolje igrati, ali nisam našao nikakav ritam od početka, jednostavno se nisam snašao, slabo sam odigrao, to je to - rekao je Kecmanović posle meča.

Osvrnuo se potom na loš period koji je iza njega.

Nekoliko mečeva je bilo baš blizu, gubio sam 7:6 u trećem na primer. Posle toga padne samopouzdanja, kao kad sneg krene da se kotrlja i nastaje sve veća grudva. Lako je da ide od lošeg ka gorem, a teže je vratiti se. Moram da probijem, da se izborim. Siguran sam da će kad-tad morati da se okrene, ne može doveka ovako - istakao je Miša, pa nastavio:

Možda bi mi neka pauza dobro došla. Toliko jurim s turnira na turnir da napravim rezultat... Videću šta ću dalje.

Republika

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

Otkrio je zatim planove za naredni period.

Prijavio sam Gštad, Hamburg, Kicbil. Obično idem u SAD, probaću sad na šljaci. Možda i preskočim neki, čisto da se odmorim malo. Od Banjaluke tri meseca igram, gubio sam početkom nedelje, napravim pauzu dan-dva, treniram četiri dana i opet turnir. Očito ne ide, daj nešto da presečem, je.. te. Gore od ovoga teško, mogu samo nabolje od ovoga. Nisam više gde sam bio, pao sam, ali šta sad – mogu da budem negativan i da se blatim, ali time sebi samo otežavam još više, bolje da probam pozitivno i da nađem neko rešenje.

Na kraju je upitan i da li je trener odgovoran za njegove loše igre u poslednje vreme.

Možda (ima neku odgovornost). Na kraju sve zavisi od mene na terenu. Trener kaže jedno, ti odradiš drugo, nije trener kriv što si izgubio. Ako igrač nije fizički, mentalno i teniski spremno, onda je trener kriv. Ako si spreman i gubiš, do tebe je - zaključio je Kecmanović.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading