BRITANAC ODUŠEVIO NA KONFERECIJI: Recept za uspeh na Vimbldonu uključuje Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

03.07.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa u Londonu ne može da prođe bez najboljeg tenisera u istoriji.

BRITANAC ODUŠEVIO NA KONFERECIJI: Recept za uspeh na Vimbldonu uključuje Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Britanski teniser Liam Broudi uspeo je da se domogne drugog kola Vimbldona pred svojom publikom pobedom protiv Francuza Konstana Lestijena sa 3:0, a na konferenciji je komentarisao to što mu je Mančester siti pružio poruku nakon saznanja da je veliki navijač "građana".

- Čitao sam onu knjigu Gvardiola efekat ili Pep Gvardiola? Zaista fascinantno, pratim fudbal i zaista se interesujem za tu temu. Mogu da kažem sada i zvanično da je Mančester siti najbolji klub na svetu. Tu nema debate valjda? Da, to je bilo kul, video sam da su tvitovali o meni 20, 30 minuta re početka meča. Pokušao sam da pobedim i onda da odgovorim. Sjajni su i drago mi je što prate moju karijeru kao što ja pratim njih - kazao je Broudi.

Na činjenicu da je počeo sada već standardno da slavi u prvoj rundi takmičenja na Vimbldonu, Britanac je bio jasan:

- Recept je da dobijete dobar žreb i da ne igrate protiv Novaka Đokovića na startu! Nije to neka tajna, postajete vremenom iskusniji - naveo je Broudi.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading