STIGLA NOVA POHVALA: Francuz javno PODRŽAO Đokovića!

Autor:

Sport

17.06.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više ljudi iz sveta tenisa staje na Noletovu stranu.

STIGLA NOVA POHVALA: Francuz javno PODRŽAO Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković je nedavno ponovo ušao u teniske anale, pošto je stigao do osvajanja Rolan Garosa, nakon pobede od 3:0 protiv Kaspera Ruda, u finalu turnira u Bulonjskoj šumi.

Na taj način je Nole stigao do svog 23. grend slem trofeja, pa je na večnoj listi ostavio iza sebe Rafaela Nadala, koji trenutno ima 22.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom Rolan Garosa

Novakova titula je izazvala pravu buru u svetu tenisa, a o njoj je odlučio i da se oglasi Anri Lekont, koji je u emisiji na televiziji "RTL" javno hvalio Đokovića.

- On je neverovatan, fantastičan, dolazi sa druge planete, neko ko želi da obori rekorde, ko želi da obeleži istoriju tenisa, ne svojim karakterom, pošto je to malo komplikovanije. Voleo bi da bude voljen, dao bi sve da bude voljen. On je neko koga dobro poznajem, a posebno želi da obeleži istoriju rekordima jer s druge strane njegova ličnost nema nikakve veze sa ličnošću Rodžera Federera i Rafaela Nadala. On treba da bude voljen, podseća me na nekog... Zato ga tako dobro branim - rekao je kroz osmeh Lekont, verovatno aludirajući da ga po stavovima podseća na njega.

Priliku da stigne do 24. najveće titule Novak će imati uskoro, pošto već 3. jula počinje Vimbldon, na kom je naš as već sedam puta podizao šampionski pehar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading