VELIKE VESTI ZA ALKARASA: Jedna briga manje za Španca u Parizu!

Autor:

Sport

24.05.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta neće morati da misli o meču iz Rima.

VELIKE VESTI ZA ALKARASA: Jedna briga manje za Španca u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Mađarski teniser Fabijan Marozan nije uspeo da se plasira u poslednje kolo kvalifikacija za Rolan Garos, pošto je bolji od njega bio Kinez Junčeng Šang, sa 2:0 (6:3, 6:3).

Marozan, koji je pre samo nedelju dana šokirao svetsku javnost, pobedom u trećem kolu mastersa u Rimu protiv Karlosa Alkarasa, nije uspeo da ponovi svoje sjajne nastupe iz španske prestonice, pa ga nećemo videti u glavnom žrebu drugog grend slema sezone.

Mladi kineski teniser, inače star svega 18 godina, je napravio dva brejka u prvom setu, koji je bez problema rešio u svoju korist. U istom ritmu je igrao i u nastavku, a ključan brejk je napravio u šestom gemu, kada je Mađaru oduzeo servis, a zatim lagano stigao do pobede.

Foto: Tanjug/AP

Fabijan Marozan

Za plasman u glavni deo žreba na Rolan Garosu će igrati protiv Argentinca Renca Olive, a ukoliko slavi u tom okršaju, po prvi put će igrati na nekom grend slem turniru.

Sa druge strane, Marozan nije uspeo da napravio rezultat kakav je očekivao, čime je sigurno makar malo olakšao put Karlosu Alkarasu u Bulonjskoj šumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading