NOVAK ČUPA KOSU S GLAVE! Nove LOŠE VESTI za Đokovića posle Mastersa u Rimu!

Autor:

Sport

17.05.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser završio je takmičenje u italijanskoj prestonici već u četvrtfinalu.

NOVAK ČUPA KOSU S GLAVE! Nove LOŠE VESTI za Đokovića posle Mastersa u Rimu!

Foto: Starsport

Prvi reket sveta Novak Đoković

Odbrana pehara u Rimu ostala je neispunjena misija za Novaka Đokovića, pošto je danski tensier Holger Rune i drugi put zaredom u međusobnim mečevima savladao srpskog asa.

Posle trijumfa u finalu Mastersa u Parizu, Danac je i na turniru "Foro Italika" bio bolji od Noleta, ostavivši ozbiljne posledice po Đokovićev plasman na ATP listi.

Još pre početka turnira bilo je poznato da će se Karlos Alkaras samim izlaskom na teren u drugom kolu probiti na prvo mesto najboljih svetskih tenisera od ponedeljka, ali razlika će posle Novakovog poraza u četvrtfinalu sada biti daleko veća, u odnosu na to da je Đoković odbranio titulu u prestonici Italije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Naime, Srbin je odbranio 1.000 bodova, dok je ulaskom u osam najboljih obezbedio svega 180 poena, tako da će na najnovijoj ATP listi imati 5.995 bodova, što je čak 860 poena manje u odnosu na momka iz Mursije.

Da zlog bude veće po Novaka, Đoković bi mogao da sklizne i na treću poziciju od ponedeljka, ali taj epilog će se desiti samo ako Danil Medvedev podigne pehar u Rimu. Rus se u četvrtfinalu sastaje sa senzacijom turnira Janikom Hanfmanom iz Nemačke, a u u polufinalu može da boljeg iz duela Stefanos Cicipas (Grčka) - Borna Ćorić (Hrvatska).

Jedina svetla stvar u Noletovom porazu jeste da je od učešća u Rimu inkasirao više od 160.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kole

20.05.2023 22:16

Gde je fotka na kojoj se vidi kako Novak čupa kosu. Šta bre serete idioti bolesni. Vi ovako pomažete Alkarazu.