TAJKUNSKI MEDIJI TERAJU INVESTITORE IZ SRBIJE: Pogledajte šta su sve radili Novaku!

Autor:

Vesti

17.05.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su dokazi kako tajkunski mediji stvaraju nepovoljnu investicionu klimu i kako teraju investitore iz zemlje.

TAJKUNSKI MEDIJI TERAJU INVESTITORE IZ SRBIJE: Pogledajte šta su sve radili Novaku!

Foto: Tanjug/AP, Printscreen

Kako je objavljeno juče, Novak Đoković je odlučio da vrati Teniski centar gradu Beogradu.

Svi na Dorćolu su manje-više već obavešteni o toj nameri, njihov radni odnos će prestati do tog datuma, a jedino će se sa nekim već sponzorisanim igračima zadržati saradnja.

Mnogi su u šoku zbog ovakve odluke našeg najboljeg tenisera, što je podsetilo na hejterske tekstove tajkunskih medija koji poslednjih godina pisali veoma negativno o Đokoviću.

Od kako je porodica Đoković počela da se bavi investiranjem u Srbiji, mediji od N1, preko Birna, Nove, Danasa, portala Direktno insinuiraju kako naš teniser ima poseban tretman i da je povezan sa polugama vlasti. Međutim, odluka Novaka Đokovića koju je objavio juče bio je hladan tuš za sve hejterske i tajkunske medije.

Ovakvi tekstovi očigledno stvaraju nepovoljnu investicionu klimu i teraju investitore iz Srbije, što se izuzetno negativno odražava na ekonomiju zemlje.

CENTAR POSTOJI 15 GODINA

Nije poznato zašto se Đoković odlučio na ovakav potez, s obzirom da Centar postoji već 15 godina, a da je na njemu odigrano čak sedam ATP turnira i jedan VTA, kao i dosta velik broj manjih takmičenja. Takođe, Đoković je tu provodio vreme za pripreme i trening, dok nije redak slučaj da i drugi teniseri dolaze ovde kako bi se pripremili za dalje izazove u sezoni.

Ono što je još moguće jeste to da je Novak već izabrao neko drugo mesto za svoj Centar, pa ovaj želi da vrati Beogradu, dok ono što još ide u kontru od svega, jeste to da je i Teniski savez Srbije nedavno izdao saopštenje u kom kaže da će se neki od turnira "Novi vek srpskog tenisa" igrati na terenima Centra Novak.

Očekuje se ubrzo i zvanično saopštenje, koje će mnoge stvari objasniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Bumbar

20.05.2023 10:33

Samo kada vi nemate nikakve veze o pisanju o Noletu!? Da ste mogli do kraja bi ste ga satanizovali!