TETOVIRAO HRVATSKU, PA STAO UZ NOVAKA: Podržao Đokovića i ZAPADU SASUO SVE U LICE!

Autor:

Sport

29.01.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno i oštro, ovakve reči je malo ko očekivao, posebno od njega

TETOVIRAO HRVATSKU, PA STAO UZ NOVAKA: Podržao Đokovića i ZAPADU SASUO SVE U LICE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković trenutno se bori da ispiše istoriju i osvoji deseti trofej na Australijan openu.

Đoković je u finalu prvog grend slema sezone i igra protiv Stefanosa Cicipasa, te trenutno ima veliku podršku, kako na tribinama Rod Lejver arene, tako i uz male ekrane.

Jedan od ljudi koji je podržao Noleta je i nekadašnji prvi pik na NBA draftu, australijski Hrvat, Endrju Bogut. On se oglasio na svom Tviter nalogu gde je napisao "Idemo, Novače".

 

 

Takođe, Endrju Bogut uputio je oštre i brutalne reči medijima u Australiji. Shodno izveštavanju medija u "zemlji kengura", samo nekoliko minuta posle prvog tvita, Bogut se ponovo oglasio i isprozivao novinare u svojoj zemlji zbog tendencioznog izveštavanja koje se odnosi na porodicu Đoković.

- Izveštavanje o Đokovićevom ocu je tako "Tabloidni, engleski standard" koji utiče na australijske medije. Odmorite malo. Reporteri bi trebalo da se stide sebe - napisao je Bogut.

 

 

Sećanja radi, Bogut je, i pored odrastanja i pored nošenja dresa Australije, ponosan na hrvatsko poreklo, a to je dokazao svojim tetovažom grba Hrvatske na leđima. Takođe, u nekim od svojih intervjua isticao je da voli da sluša Tompsona, kao i da navija za Dinamo iz Zagreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Radoš KG

29.01.2023 16:09

Nije bitno ko si i šta si i kome pripadaš mnogo je je bitno biti čovek realan i odmeren u svakom pogledu pa i ovaj komentar na Tviteru gospodina Boguta je baš i realan i baš odmeren, svaka čast gospodine Endrju