DOKLE VIŠE? Đoković GAZI sve pred sobom, a opet igra u NEPOPULARNOM terminu!

Autor:

Sport

17.11.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato kada će najbolji srpski teniser na teren.

DOKLE VIŠE? Đoković GAZI sve pred sobom, a opet igra u NEPOPULARNOM terminu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković blista na Završnom masters turniru u Torinu.

Najbolji srpski teniser ostvario je dve pobede bez izgubljenog seta, protiv Stefanosa Cicipasa (6:4, 7:6) i Andreja Rubljova (6:4, 6:1), pa će protiv Danila Medvedeva odigrati meč bez takmičarskog značaja.

Srbin je prošao kao prvi u grupi, Rus je sigurno ispao, a na teren će u nepopularnom terminu - u petak od 14 časova.

I pored toga što Đoković gazi sve pred sobom, ponovo igra u dnevnom terminu, te se postavlja pitanje da li će bar polufinale odigrati u večernjim satima.

Posle pobede protiv Andreja Rubljova Novak je blistao:

- Igrao sam dobro, jedan od najboljih mečeva u godini. Andrej je težak protivnik. Pronašao sam prave odluke u pravim trenucima. Igrali smo mnogo dugih relija, napravio sam sjajan ritern na set lopti. Malo je pao energetski u drugom setu, momentum je bio na mojoj strani. Sve u svemu, neverovatna partija danas - rekao je Đoković, pa nastavio:

- Drago mi je da sam prošao. Pritisak za pobedom je uvek prisutan. Izaći ću sa nadom da mogu da pobedim Medvedeva. Biće sjajna bitka. Probaću da udaram lopticu dobro. Iako sam obezbedio polufinale, fokus je na svakom meču.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

 

Dotakao se najbolji srpski teniser posle toga i mladog Karlosa Alkarasa, trenutno prvog igrača planete:

- On to zaslužuje. Nema sumnje. Ne želim da ulazim u raspravu o tome da li sam igrao manje ili ne. Tako je, kako je. Realnost je da je on broj jedan i da zaslužuje da bude tu. Mislim da je on sjajno novo lice i dobar igrač. Veoma je fin momak. Ima dobar tim ljudi oko sebe. Predstavlja sebe i tenis na najbolji način. Imam samo pozitivne stvari da kažem o njemu - istakao je Novak i još jednom pokazao svoju veličinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading