Đoković napravio pometnju u Visokom: Vimbldonski šampion izašao na teren i ostvario trijumf! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorostruki uzastopni osvajač Vimbldona danas je stigao na ceremoniju svečanog otvaranja teniskog kompleksa u Visokom.

Đoković napravio pometnju u Visokom: Vimbldonski šampion izašao na teren i ostvario trijumf! (FOTO, VIDEO)

Foto: Novak Đoković PR tim

Dobro je poznato koliko je Novak Đoković vezan za Visoko i bosanske piramide koje je otkrio njegov prijatelj Samir Osmanagić sa kojim je zajednički došao i na ideju da u ovom mestu ottvori i kompleks teniskih terena koji će u buduće predstavljati idealno mesto za stvaranje novih zvezda ovog sporta.

Svečani trenutak u Visokom se dogodio danas, a malo je reći da je pojava Novaka Đokovića izazvala pravu pometnju među navijačima srpskog tenisera i ljubiteljima tenisa uopšte.

Kako je izgledao dolazak vimbldonskog šampiona u Visoko možete pogledati na sledećem video snimuk:

Treba napomenuti da je Novak Đoković već i izašao na teren i u dublu sa Samirom Osmanagiće odigrao partiju tenisa u kojem reketi nisu korišćeni, a sa druge terena našao se poznati muzičar Goran Karan, a ono što se na snimku može videti, jeste činjenica da je i ovoga puta srpski teniski šampion slavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading