Ne može mu niko ništa! Novak već može da počne da SLAVI, Kirjos žestoko POTCENJEN pred završnicu Vimbldona, a tek Nori...

Autor:

Sport

07.07.2022

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašle su najnovije kvote, Srbinu niko ne može ni da priđe, bar po mišljenju kladionica.

Ne može mu niko ništa! Novak već može da počne da SLAVI, Kirjos žestoko POTCENJEN pred završnicu Vimbldona, a tek Nori...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom meča sa Sinerom

Knjiga na Vimbldonu je, odustajanjem Španca Rafaela Nadala, spala na tri slova, a u konkurenciji za pehar ostali su Novak Đoković, Kameron Nori i Nik Kirjos.

Po predikcijama kladionica, Nole je apsolutni favorit za odbranu trofeja, a kvota da će to učiniti ne prelazi 1,25. Drugi po redu je Australijanac, koji se već nalazi u finalu, a njegovo slavlje na londonskoj travi "plaća" puta četiri.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kladionice potcenile Kirjosa?

Što se tiče Norija, sutrašnjeg Novakovog rivala, njegove šanse se svode na domen teorije, a bukmejkeri su na njega dali kvotu od preko 20.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Britanska uzdanica juri čudo na Vimbldonu

Mnogi smatraju da je Kirjos olako "otpisan", budući da igra tenis života na Vimbldonu, ali i da još uvek nije izgubio od Đokovića zvaničan meč (2:0). Ipak, Srbin juri sedmi vimbldonski pehar, znanje i iskustvo je na njegovoj strani, a ostaje mu samo da sve to opravda i na travnatoj podlozi Centralnog terena.

Inače, Nadal je posle povlačenja održao vanrednu konferenciju za medije, a tom prilikom je i otkrio kada se vraća na teren, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading