Tipsarević o "begu" iz Amerike: Napadi na Novaka su totalno kretenski!

Autor:

Sport

18.03.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janko Tipsarević, nekadašnji osmi teniser sveta i trener Filipa Krajinovića, kaže da su srpski teniseri uhvatili jedan od poslednjih letova za Evropu i oštro kritikovao napada na Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Janko Tipsarević i Novak Đoković

- Vratili smo se čoporativno svi iz SAD pre nekoliko dana, ovaj virus je sve nekako zatekao totalno nespremne, kao da niko nije verovao da može ovoliko da se otrgne kontroli- rekao je Tipsarevića za "Sport klub".

Janko pokušava da nađe i svetlu stranu u svemu, a sa suprugom Biljanom očekuje drugo dete.

- Ovo je trebalo da bude moj život posle kraja karijere u Madridu, da provodim više vremena kod kuće sa porodicom. Možda je jako glupo što ću ovo reći, ako stavimo po strani zdravlje, prija mi što sam kod kuće sa porodicom svaki dan. Malo čudno vreme da se postane roditelj, ali definitivno smo jako srećni zbog toga. Imam vremena da se 100% posvetim prvo ćerki, kasnije i surpuzi koja je u sedmom mesecu trudnoće. Očekujemo dečaka u poslednjoj nedelji maja- rekao je Srbin.


Neki nižerangirani igrači poput Tara Danijela i Noe Rubina zamerili su Novaku Đokoviću navodni odlazak iz SAD još pre zvanične odluke o obustavi turnira.

- To je totalno glup i kretenski potez nekih ATP igrača. Odluka da Novak i svi mi odemo kući nema veze sa bilo kakvom dojavom iz ATP saveta – da smo znali nešto ranije i da smo zbog toga otišli kućama. Totalno je glupo da neko napadne Novaka koji je čak i suviše iskren sa svim igračima, šta će on raditi itd, "što na um, to na drum". Kada je reč o otkazivanju, toliko je mnogo informacija bilo u kratkom roku, sve je tako brzo eskaliralo, i sami vidite. Uhvatili smo jedan od poslednjih letova za Evropu- rekao je Tipsarević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading