Kada sam videla - FRAPIRALA sam se! Nada Topčagić OTKRILA: Zlatan me je poslao u "SPEJS ŠATL", želela sam da mu pevam na oproštaju!

Autor:

Sport

05.06.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin je "okačio kopačke o klin", a aktuelne teme dotakla se i legendarna pevačica i njegova velika prijateljica.

Kada sam videla - FRAPIRALA sam se! Nada Topčagić OTKRILA: Zlatan me je poslao u "SPEJS ŠATL", želela sam da mu pevam na oproštaju!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/AP

Došao je kraj jedne velike fudbalske bajke - Zlatan Ibrahimović objavio je da završava karijeru i da više nećemo imati priliku da ga gledamo na terenu.

Njegove suze na oproštaju, po završetku utakmice u kojoj je Milan savladao Veronu sa 3:1, obišle su planetu, a aktuelne teme dotakla se i Nada Topčagić, legendarna pevačica i prijateljica Šveđanina.

- Videla sam sve, videla sam tužne suze Zlatanove. Svemu dođe kraj, ja ga znam kao klinca, pomislila sam kako vreme leti, prođe život... Sećam se njegovih razdraganih dana po Švedskoj gde sam dosta boravila u vreme kada je on bio mlad, sve je nekako proletelo - počela je priču Nada Topčagić za naš portal, pa nastavila:

- Tek ću mu poslati poruku, nisam se čula sa njim, imala sam puno obaveza. Nismo uspeli da se vidimo ni kada je poslednji put bio u Beogradu, bila sam na Tari u to vreme. 

 

Zlatan se od fudbala oprostio u svom stilu - sve je iznenadio odlukom. Nada nam je otkrila da je želela da mu peva na oproštaju, ali da se frapirala kada je videla da je kraj.

- Ja sam mislila da mu to predložim, da zapevam kada bude hteo da odsvira kraj fudbalske karijere, ali je preko noći došao njegov oproštaj. Nikom ništa nije rekao, sve je uspeo da iznenadi. Ja kada sam videla frapirala sam se.

Smatra Zlatanova prijateljica da će Ibrahimović ostati u svetu fudbala.

- Po mojim pretpostavkama verovatno će da postane trener, možda će ići kod Murinja - istakla je gospođa Topčagić, pa otkrila koliki je uticaj Ibra imao na njen život:

- Ja gde god da dođem, mene samo vezuju za Ibrahimovića, kao da do tada nisam postojala. Opšte ludilo! Zlatan šta je uradio za mene niko nikad neće moći. Da se na San Remu peva moja pesma, juče u Beču (na Svetskom prvenstvu 3x3) isto... Kao da mi je Ibrahimović dodao neki gas da odem u spejs šatl. Dosta mi je doneo u mojoj karijeri.

 

 

Za kraj, Nada Topčagić je sa nama podelila zanimljivu anegdotu.

- Žene su bile ljubomorne na mene kada sam imala priliku da se vidim sa njim, pa su komentarisale 'jao, on te je zagrlio, bila si pored njega'. Stvarno deluje čarobno, neverovatno! Ima veliku harizmu i ostavi trag gde god da se pojavi - zaključila je legendarna pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading