SVE JE ZAPREPASTILA! Neočekivano PRIZNANJE Ane Ivanović izazvalo HAOS: Zaljubljena, ali NE U ŠVAJNŠTAJGERA! (FOTO)

Autor:

Sport

27.04.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su momentalno počele da "gore", a komentari da se nižu jedan za drugim.

SVE JE ZAPREPASTILA! Neočekivano PRIZNANJE Ane Ivanović izazvalo HAOS: Zaljubljena, ali NE U ŠVAJNŠTAJGERA! (FOTO)

Foto: Starsport

Ana Ivanović i Novak Đoković

Legendarna Srpkinja i nekadašnja najbolja teniserka planete, Ana Ivanović, trudna je po treći put.

Ona i njen izabranik, Bastijan Švajnštajger, već imaju dva sina, Luku i Leona, a kako se moglo saznati iz krugova bliskih porodici i treće dete će biti muško.

I pored toga što je u trudnoći, Ana Ivanović aktivna je na društvenim mrežama, a njena poslednja objava napravila je haos na društvenim mrežama. Srpkinja je otkrila da je zaljubljena, ali ne u Bastijana Švajnštajgera!

Zaljubljena u trudnoću - napisala je Ana na Tviteru i izazvala niz pozitivnih komentara.

 

 

Ana Ivanović izgleda zaista fenomenalno, te deluje da uživa u trudnoći, a i pored toga što je teniski reket ostavila još 2016. godine, ona je nedavno, u gostovanju na televiziji K1, istakla da bi mogla da se vrati svojoj prvoj ljubavi.

Nedostaje mi tenis, trenutno ne igram, ali u nekoj perspektivi mogla bi da se vratim ovom sportu, ne znam u kojoj ulozi. Sigurno ću se u nekom obliku vratiti na teren - rekla je tada Ana Ivanović.

Ana je rođena šestog novembra 1987. godine u Beogradu i vremenom je postala jedna od najboljih teniserki u istoriji naše zemlje. Osvojila je Rolan Garos 2008, na Australijan openu stigla je do finala iste godine, dok su joj najveći uspesi na Vimbldonu polufinale, a na US Openu četvrtfinale.

Osvojila je ukupno 15 titula u svojoj karijeri, zaradila je preko 15 miliona dolara, a posle "kačenja reketa o klin" posvetila se porodici i suprugu Bastijanu Švajnštajgeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading