GRČKA BOGINJA USRED BEOGRADA: Atraktivna Teodora pleni u Areni! (VIDEO)

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

20.05.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seksi bomba eksplodirala u Areni!

GRČKA BOGINJA USRED BEOGRADA: Atraktivna Teodora pleni u Areni! (VIDEO)

Foto: Instagram/dora_panteli_

Teodora Panteli

Novinarka Novasport Teodora Panteli (34) atraktivnim izgledom ukrala je šou košarkašima na fajnal-foru Evrolige. Lepa Grkinja nalazi se u centru pažnje otkako je stigla u Beograd, svi komentarišu njeno zateguto telo i izvajane trbušnjake. Pažnja koju dobija od navijača izuzetno joj prija, a Dora je u razgovoru za Republiku poručila da veoma uživa u Srbiji.

- Srbija je zemlja košarke. Volim što sam ovde i baš uživam u Areni. Ovo je moj drugi fajnal-for u karijeri. Žao mi je samo što je Olimpijakos, tim iz moje zemlje, izgubio u polufinalu od Efesa. Odlučio je taj jedan šut, Vasilije Micić je bio precizan, ali to je lepota igre. Videćemo kakva će situacija biti u finalu i ko će na kraju osvojiti. Svakako će biti prava košarkaška žurka - rekla je Pantelijeva.

Teodora, poznatija kao Dora, već godinama prati košarku, a od pre tri godine postala je i prva žena u Grčkoj koja komentariše utakmice Evrolige.

- Pratim Evroligu i Evrokup. Išla sam i na neke mečeve letnje NBA lige. Ostale sportove ne pratim, košarka je moja specijalnost i tu se najbolje snalazim - tvrdi lepa Grkinja.

Iako je zasad bila zadužena samo za takmičenja u Evropi, ona se nada da će imati priliku da isprati i utakmice Nikole Jokića u NBA ligi.

- Volela bih da odem i gledam neke utakmice u NBA ligi, među kojima su i mečevi Jokićevog Denvera. To mi jedan od ciljeva u nekom narednom periodu. Videćemo da li ću to i uspeti - zaključila je Pantelijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading