STAVLJENA JE TAČKA NA NJIHOV BRAK! Bivši suprug Ivane Španović iznenada NAPUSTIO Srbiju! Evo kakav je LUKSUZ OSTAVIO srpskoj REKORDERKI!

Autor:

Sport

25.03.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova naredna destinacija su Ujedinjeni Arapski Emirati.

STAVLJENA JE TAČKA NA NJIHOV BRAK! Bivši suprug Ivane Španović iznenada NAPUSTIO Srbiju! Evo kakav je LUKSUZ OSTAVIO srpskoj REKORDERKI!

Foto: ATA Images

Posle razvoda sa Ivanom Španović, fitnes instruktor Marko Vuleta je odlučio da započne novi život u Emiratima.

Napustio je njihov dom u Novom Sadu, ostavivši sve srpskoj rekorderki, od bazena, bele garniture, ogromnog mermernog stola, radnog prostora, velike vitrine, koje su neretko bile istaknute u njihovim nekadašnjim objavama. 

Sada je Marko krenuo u potragu za novim izazovima i prilikama. Iako su u prošlosti delili mnoge zajedničke objave na društvenim mrežama, odlučio je da se posveti sebi i svojim ciljevima.

Emirati su poznati po luksuzu, ali i kao centar za razvoj i napredak. Marko je odlučio da iskoristi sve što ova zemlja nudi, a jedan od ključnih elemenata njegovog novog života jeste posvećenost treninzima. Kroz objave na društvenim mrežama, pokazao je svoju predanost fizičkoj aktivnosti i postizanju vrhunskih rezultata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

U jednoj od svojih objava, Marko je podelio poruke koje bi poslao mlađem sebi, nudeći inspiraciju i savete za ispunjeniji život.

Podsećajući na važnost zahvalnosti, smeha, ljubaznosti i vremena provedenog sa porodicom, Vuleta je naznačio vrednost sitnih trenutaka i opraštanja, kao i potrebu za povezivanjem sa prirodom i duhovnim praksama poput molitve i meditacije.

- Poruke mlađem sebi: budi zahvalniji, smej se više, život je kratak da budeš stalno ozbiljan, budi ljubazan prema svima, ne znaš kroz šta su prošli, ceni više sitne trenutke, neki nisu ipak sitni, provodi više vremena sa porodicom, opraštaj, time zapravo olakšavaš sebi, idi u prirodu kada su ti prazne baterije, budi prisutniji u trenutku, moli se više, meditiraj - napisao je on tad, a onda je pokazao kako vredno trenira u Emiratima.

- Magija koju tražite krije se u aktivnostima koje izbegavate - poručio je Marko u opisu jedne objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading