MEMORIJALNA INTERNACIONALNA REGATA „PAOLO D ALOJA“ - ITALIJA! Uspešan početak sezone za naše reprezentativce!

Autor:

Sport

23.03.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poražen olimpijski pobednik i osvojene tri medalje.

MEMORIJALNA  INTERNACIONALNA REGATA „PAOLO D ALOJA“ - ITALIJA! Uspešan početak sezone za naše reprezentativce!

Foto: Milan Stanojević

Jovana Arsić, Nikolaj Pimenov i Martin Mačković, članovi Partizana i naši najbolji reprezentatvci, na prestižnoj regati u Italiji, osvojili su dve zlatne i jednu bronzanu medalju.

Foto: Milan Stanojević

Jovana Arsić

Jovana je u disciplini skif, osvajanjem prvog mesta odlučna u nameri da i na Olimpijske igre ide sa istim ciljem – osvajanje zlatne medalje.  U istoj disciplini, u kojoj su nastupali Pimenov i Mačković, Pimenov je osvojio zlato, dok je Mačković zauzeo treće mesto i bronzanu medalju.

Foto: Milan Stanojević

 

- Nakon zimskih priprema i svih izazova koji nas očekuju ove sezone, današnja regata nam je odličan pokazatelj da smo na dobrom putu. Pimenov je izveslao odličnu trku, a nakon povrede Vasića koji vesla dvojac sa Mačkovićem, odlučili smo da i Martin vesla u disciplini skif. Obojica su pokazali spremnost pred predstojeću kvalifikacionu regatu za odlazak na Olimpijske igre, koja se održava krajem aprila u Mađarskoj. U prilog dobre forme govori da je aktuelni olimpijski šampion zauzeo četvrto mesto. Jovana radi u istom ritmu i pokazuje visok nivo spremnosti za predstojeće Olimpijske igre - izjavio je glavni trener reprezentacije Nikola Stojić koji je se još jednom zahvalio Olimpijskom komitetu Srbije na podršci koju pruža našim veslačima. 

Foto: Milan Stanojević

 

Pored Stojića sa našim veslačima i veslačicom radi i reprezentativni trener Miloš Stanojević i fiziotarapeut Milan Bosić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading