SPORTSKI DAN NA TV! Evo gde možete da gledate Novaka, Zvezdu Meridianbet i dupli program Partizana!

Autor:

Sport

12.11.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva dešavanja možete da pratite uživo u blogu "Republike".

SPORTSKI DAN NA TV!  Evo gde možete da gledate Novaka, Zvezdu Meridianbet i dupli program Partizana!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić/AP

Bogat sportski dan je za fanove najtrofejnijih srpskih klubova, kao i za armiju navijača Novaka Đokovića.

No, krenimo redom! Na parket prvi izlaze košarkaši Crvene zvezde Meridianbet, koji gostuju Zadru u sedmom kolu AdmiralBet ABA lige. Uvertira pred meč u dvorani "Krešimir Ćosić" je bila "vruća", pošto su hrvatski huligani divljački i sramno napali člana UO kluba s Malog Kalemegdana, kao i dvojicu srpskih novinara.

Zvezda Meridianbet se oglasila saopštenjem, kao i Zadar, zahtevajući da se meč održi pred praznim tribinama, zbog sigurnosti aktera. U dosadašnjem toku takmičenja, tim Janisa Sferopulosa ima 5 pobeda i 1 poraz, dok je domaćin na polovičnom skoru 3-3. Susret počinje u 17 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport Premium 1.

Foto: Starsport

 

Samo dva sata kasnije na teren izlaze fudbaleri Partizana, koji u derbiju 15. kola Superlige Srbije dočekuju Čukarički. Prošle sezone su "brđani" iznenadili crno-bele, pa se nadaju da mogu do novog podviga, budući da Duljajeva ekipa drži čelo tabele s tri boda više od najljućeg rivala Crvene zvezde. Nemojte menjati kanal, jer TV Arena sport P1 prenosi i ovaj meč.

Republika

Foto: star sport

 

Isto važi i za okršaj košarkaša Partizana i Igokee, takođe, u sedmoj rundi regionalnog takmičenja.

Foto: Starsport

 

Izabranici Željka Obradovića se posle pobede nad Fenerbahčeom okreću odbrani titule, imaju skor 5-1, dok ekipa iz Laktaša igra sjajno i ima samo jedan poraz manje od crno-belih (4-2). Daljinski odložite, jer je kanal isti. Početak duela iz Štark arene je od 21 čas.

U istom terminu igraće i Novak Đoković, koji kreće po sedmi Završni Masters u Torinu! Danac Holger Rune je prva prepreka Srbinu, a sa njima su u "zelenoj" grupi još: Grk Stefanos Cicipas i Italijan Janik Siner, njih dvojica igraju u drugom meču.

Duel Noleta i Holgera možete da pratite na Sport Klubu 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading