DEVOJKE KRVARE DA PLATE MUŽEVE: Igra sudbine ih je spojila u oktagonu

Autor:

Sport

11.11.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džesika Andrade i Mekenzi Dern moraju da se tuku da bi došle do brzog novca jer su izgubile brakorazvodne parnice.

DEVOJKE KRVARE DA PLATE MUŽEVE: Igra sudbine ih je spojila u oktagonu

Foto: instagram.com/mackenziedern

MMA

Veliki MMA spektakl UFC 295 održaće se noćas u čuvenoj dvorani Medison skver garden u Njujorku, a među brojnim muškim borcima naći će se i dve dame koje je, osim oktagona, spojila igra sudbine. Brazilka Džesika Andrade i Amerikanka brazilskog porekla Mekenzi Dern će ukrstiti pesnice ne zato što vole da trpe bol već ih je život naterao. One moraju da dođu do brzih, ali i krvavih para da bi imale da plate muževima posle mučnih razvoda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMA Junkie (@mmajunkie)

- Razvela sam se ove godine i to me je skupo koštalo. Potreban mi je novac da bih platila advokata i sudski proces, zato sam prihvatila pet borbi ove godine. Nadam se da će nakon ove godine, akobogda, sve to biti gotovo. Pet puta sam se borila zbog razvoda, možda sam zato izgubila nekoliko borbi - rekla je u Njujorku Andradeova, koja je očigledno izgubila brakorazvodnu parnicu.

 

Sličnu životnu priču ima i njena protivnica. Dernova je sredinom godine prošla kroz turbulentan period, kada je i otkrila da se bori s bivšim mužem za starateljstvo nad ćerkom.

 

 


- Upravo sam prošla kroz razvod braka, konačno je gotov. Doslovno će sav novac od ove borbe otići mom bivšem. To je ludo! Moram da primam udarce u glavu i tako naporno da radim da platim toliki novac. On mi je bitan, moram da se borim, nebitno hoću li da pobedim ili izgubim - kazala je tada Mekenzi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading