BIJE "KO SVETI ILIJA", A PEVA "KO SLAVUJ"! Nenad Pagonis IZDAO PESMU! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.11.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kik bokser pokazao da je multitalentovana ličnost.

BIJE "KO SVETI ILIJA", A PEVA "KO SLAVUJ"! Nenad Pagonis IZDAO PESMU! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

pagonis

Nenad Pagonis za vreme svoje kik boks karijere bio je strah i trepet za protivnike.

Osim uspeha u ringu, Nenad je poznat i kao izuzetan pevač, a sada je izdao pesmu pod nazivom "Ti si ta".

Pagonisovi fanovi su oduševljeni, a ređaju se pozitivni komentari.

Pagonis je po ocu grčkog porekla. 2006. godine, kao devetnaestogodišnjak, osvojio je zlatnu medalju na godišnjim balkanskim igrama i zlato na V.A.K.O. Evropskom prvenstvu u Makedoniji. Od 2007. do 2009. godine osvojio je dva svetska prvenstva, dva svetska kupa i još jedno balkansko prvenstvo.

U godini 2010. Pagonis je postao profesionalac i Pro osvojio svetsku titulu V.A.K.O protiv aktuelnog šampiona Antonija Souse. Pobedio je zaustavnom pobedom u trećoj rundi u Milanu Sousa je oboren tri puta pre nego što je sudija prekinuo borbu. Pagonis je zatim počeo u Mikes Gim (Mike's Gym) teretani u Holandiji, gde je trenirao sa borcima poput Badra Harija i Melvina Manhoefa. Pagonis je tada 8 puta osvojio svetsku titulu (4 titule amatera, 4 profesionalne titule) i 3 titule prvaka Evrope. Pagonis je takođe nastupio na programu Šov Šovtime u Atini 2010. godine, gde je pobedio Rustemija Krešnika, a tom pobedom omogućio je sebi da izazove vladajućeg šampiona Its Šovtime 95MAKS Dania Ilungu sledeće godine.

Planirana borba 9. decembra 2012. pod novoosnovanom srpskom organizacijom „Vrhovno borbeno prvenstvo“ nije se dogodila nakon povrede Pagonisa.

Izgubio je od Artema Vakitova jednoglasnom odlukom o podgrupi Glori 12: Njujork 23. novembra u Njujorku, ali je ta odluka bila upitna.

Osim svoje profesionalne bokserske karijere, osnivač je i vodeći vokal srpskog rok benda Crni Petao (zbog pravnih razloga bend je promenio ime iz Crni Petao u Jurasik Rok, iz njegovoga prezimena, a takođe na grčkom znači i petao (paun)). Pagonis izvodi muške obrade hvaljenih pesama AC / DC, Deep Purple, Igls i Džudas prist na raznim festivalima u vojvođanskom regionu i Novom Sadu, uključujući humanitarne festivale Atina i Oktoberfest. Pored toga, njegova muzička karijera uključuje učešće i srpske verzije Tvoje lice zvuči poznato (4. sezona). Tačnim redosledom koji je imitirao: Luis Fonsi (10. mesto), Aksl Rouz od Guns N 'Roses (3. mesto), Šaban Šaulić (3. mesto), Jelena Karleuša (6. mesto), Mark Entoni (1. mesto), Hari Stajls ( 8. mesto), Robi Vilijams (8. mesto), Končita Vurst (10. mesto), Leni Kravic (9. mesto), Đorđe Balašević (10. mesto) i Brajan Džonson iz AC / DC (2. mesto). U finalu je završio na 8. mestu od 10 mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading