SUROVA KAZNA! Prelepa bokserka pokazala GOLE GRUDI, pa popila OTKAZ! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici organizacije ne praštaju njen potez.

SUROVA KAZNA! Prelepa bokserka pokazala GOLE GRUDI, pa popila OTKAZ! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/daniella.hemsley

Danijela Hemsli

Bokserka Danijela Hemsli je na takmičenju organizacije "Kingpyn Boxing" u Dablinu ostvarila pobedu, koju je bučno proslavila.

Ona je tada posle pobede iznenada podigla majicu i celom svetu pokazala gole grudi. Atraktivna "Onlyfans" zvezda je tim nepromišljenim gestom izrekla sebi surovu kaznu, pošto su čelnici "Kingpyn Boxinga" odlučili da joj uruče otkaz!

 

Konačna odluka ove organizacije je da se Danijela izbaci sa ostatka takmičenja.

- Iako se trudimo da u boks uvedemo mnoge influensere, razumemo da je taj potez neke od vas uvredio i da nije po standardima koje mi gajimo. Izvinjavamo se svima koji su se uznemirili zbog njenog poteza. Ona se neće pojaviti na finalnom događaju - stoji u saopštenju "Kingpyn Boxinga".

Prema pisanju svetskih medija, Danijela je bila svesna šta joj se priprema, ali ne žali budući da joj je posle tog gesta naglo skočila popularnost i na društvenim mrežama i na "Onlyfans" kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading