VELIKA VEST ZA GROBARE: Otklonjene sve prepreke - evroligaška ZVEZDA na pragu Partizana?!

Autor:

Sport

21.07.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bi uskoro mogli da stignu do novog sjajnog pojačanja.

VELIKA VEST ZA GROBARE: Otklonjene sve prepreke - evroligaška ZVEZDA na pragu Partizana?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sa peharom AdmiralBet ABA lige

Grčki plejmejker Nik Kalates uskoro će napustiti Fenerbahče, nakon samo jedne sezone provedene u timu iz Istanbula.

Kako prenosi grčki SDNA, evropski velikan će uskoro završiti posao sa Raulom Netom, organizatorom igre koji se dovodio u vezu i sa Partizanom, a s obzirom da za tim Dimitrisa Itudisa već nastupaju i Skoti Vilbekin i Jam Madar, jasno je da je grčki plej višak.

Sjajni plejmejker će dobiti gotovo milion evra od Fenera, a zatim će biti slobodan u traženju nove sredine.

Već neko vreme se u javnosti pominjala mogućnost da bivši košarkaš Panatinaikosa i Barselone dođe u Beograd, kako bi potpisao ugovor sa Partizanom, a čini se da smo sada nikada bliže toj situaciji.

Foto: Starsport

Nik Kalates u dresu Fenera

Naime, crno-beli i dalje nisu našli startnog pleja za narednu sezonu, kratko vreme se Goran Dragić spominjao, ali od toga verovatno nema ništa, pa je sada opcija grčki košarkaš, koji bi se sjajno uklopio u Obradovićev tim.

Jasno je da Partizan ima strelce i igrače sa poenima u rukama, a treba im neko ko će to sve da organizuje, a od Kalatesa nema boljeg u Evropi, kada je taj kvalitet u pitanju.

Podsetimo, u "parni valjak" su već stigli Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, a uskoro se očekuje da stigne i Nikola Mirotić, prva zvezda ovog prelaznog roka, koji je pre nekoliko dana konačno raskinuo svoj ugovor sa ekipom Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading