CRNO-BELI U VELIKOM PROBLEMU: Partizan se SELI iz Arene!

Autor:

Sport

21.07.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće svideti navijačima "parnog valjka".

CRNO-BELI U VELIKOM PROBLEMU: Partizan se SELI iz Arene!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaši Partizana odigrali su izvanrednu sezonu u Evroligi, a svoj nastup su, pomalo nesrećno, završili u četvrtfinalu, porazom protiv Real Madrida (3:2 u seriji).

Jasno je da će crno-beli ove sezone stremiti ka tome da naprave korak više, u klub su već stigli Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, a svakog časa se očekuje da ugovor potpiše i Nikola Mirotić, jedan od najboljih igrača Evrope.

Zbog velikog interesovanja, baš kao i prošle sezone, košarkaši Partizana će svoje utakmice kao domaćin igrati u Štark areni. Ipak, sada se pojavio problem, koji bi crno-bele mogao da "iseli" iz najveće hale na Balkanu.

Baš na dan kada je Partizan u okviru elitnog takmičenja trebao da odigra svoj meča sa Albom iz Berlina, u Areni je zakazan i koncert popularnog bosanskohercegovačkog pevača Dina Merlina.

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u Areni

Iako je prvo bila zakazana Partizanova utakmica, i to za 17. novembar, sada je najavljeno da će se isti dan održati koncert. U pitanju je utakmica duplog kola Evrolige, pa je i mogućnost pomeranja utakmice za dan ranije, odnosno dan kasnije, gotovo neizvodljiva.

Partizan bi taj meč mogao da odigra u Pioniru, ali ova hala prima svega 8.000 ljudi, a kada se uzme u obzir da su crno-beli ove sezone imali 11.500 sezonskih ulaznica, čini se da i ova opcija otpada. 

Jasno je da se radi o velikom logističkom problemu, a treba očekivati rešenje ove situacije u danima koji predstoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dva BRATA u sportu

21.07.2023 18:07

BRACO, DALI MIRNO SPAVATE.