ŠUMAHEROV VELIKI RIVAL ŠOKIRAO OSTRVSKU JAVNOST - Napravio veliki PREOKRET u životu! (FOTO)

Autor:

Sport

29.01.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Kultard ostavio ženu pa našao više od 20 godina mlađu devojku!

ŠUMAHEROV VELIKI RIVAL ŠOKIRAO OSTRVSKU JAVNOST - Napravio veliki PREOKRET u životu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Bivši vozač Formule 1 koji se sada nalazi u ulozi komentatora "najbržeg cirkusa na svetu" uočen je kako razmenjuje nežnosti sa 27-godišnjom Sigrid Silversand.

 

 

Spekulisalo se da je Kultard napustio ženu nakon osam godina braka, a slike iz Engleske prestonice napokon su donele potvrdu. Njegova nova izabranica je poreklom iz Švedske i bavi se modelingom, što ne čudi s obzirom da je Škot i ranije imao slabo srce na modele. Oni su opušteno šetali ulicama Londona, ne mareći za fotografe i razmenjujući poljupce.

Kultard se oženio sa Karen Miner (48) 2013. godine, a još prošle godine su krenula nagađanja o problemima u njihovom braku, kada je Škot viđen u javnosti bez burme. Njih dvoje imaju sina kojeg su dobili 2008. godine.

Kultard je u karijeri zabeležio 13 pobeda u Formuli 1, a najbolji rezultat mu je drugo mesto u šampionatu 2001. godine iza čuvenog Mihaela Šumahera. Čuven je i njihov sukob na Velikoj trci Belgiji 1998. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading