POTRESNA ISPOVEST KORINE ŠUMAHER: Supruga legendarnog vozača otvorila dušu - i dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je jak!

Autor:

Sport

08.09.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga sedmostrukog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera, Korina, konačno je progovorila o zdravstvenom stanju legendarnog vozača.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihael i Korina Šumaher

Uskoro izlazi dokumentarac o slavnom Šumaheru, a reči njegove supruge su već obišle planetu.

- Mihael mi nedostaje svaki dan. Ali je ovde - drugačije, ali ovde. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je jak- rekla je Korina.

Ona se podsetila kako su svakodnevno prolazili kroz stres jer je Šumaherov "poziv" bio svakako rizičan, ali da nije ni sanjala da bi ovakva nesreća mogla da im se dogodi.

- Uvek smo bezbedno prolazili kroz njegove trke. Zbog toga sam bila sigurna da ima nekoliko anđela čuvara koji su ga pazili. Ne znam da li je to samo neka vrsta zaštitnog zida koji ste sami postavili ili je to zato što ste na neki način naivni - ali jednostavno mi nije palo na pamet da bi se njemu išta moglo dogoditi. Nikada nisam krivla Boga zašto se to sada dogodilo. Ta je (nesreća) bila samo loša sreća - sva loša sreća koju je iko mogao imati u životu- rekla je Šumaherova supruga.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Šumaherova supruga je priznala da je celokupna porodica posećivala terapeuta i da će nastaviti da privatni život drže u javnosti.

- Pokušavamo da nastavimo kao porodica, onako kako bi se to dopadalo Mihaelu. Živimo zajedno kod kuće. Radimo terapiju. Činimo sve što možemo da mu učinimo bolje i da mu bude udobno. Nastavljamo sa životom: "privatno je privatno", kako je uvek govorio. Veoma mi je važno što može da nastavi da uživa u privatnom životu što je više moguće. Mihael nas je uvek štitio, sada mi štitimo njega - rekla je Korina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading