"DELIJE" ZAGRMELE: "Da se NIKO ne sladi PRAZNIM STOLICAMA"! Olimpijakosu GORI POD NOGAMA, ali će ga DOČEKATI PAKAO!

Autor:

Sport

04.04.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika poruka najvatrenijih pristalica pred okršaj sa bratskim klubom.

"DELIJE" ZAGRMELE: "Da se NIKO ne sladi PRAZNIM STOLICAMA"! Olimpijakosu GORI POD NOGAMA, ali će ga DOČEKATI PAKAO!

Foto: Starsport

Delije u Areni

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras od 19 časova Olimpijakos u pretposlednjem, 33. kolu Evrolige uz direktan prenos na portalu Republika i televizijskom programu Sport klub 3. 

Iako za klub sa Malog Kalemegdana ovaj duel nema rezultatski značaj, svakako ima emotivni. Prvo što je u pitanju bratski klub iz Pireja, a drugo: "Delije" žele da zatvore evroligašku sezonu na svom parketu kako dolikuje. 

- Poslednja utakmica u ovoj sezoni EvroLige u Areni. Naš klub nije uspeo u onome za šta se borio ali to je sport i verujemo da ćemo već sledeće sezone proći dalje. Svakako ostaje upamćeno, da smo do pre 2-3 kola imali punu Arenu i tako treba da nastavimo. Sada nam ostaje da se večeras prikažemo u najboljem svetlu mogućem, u utakmici koju igramo sa bratskim klubom Olimpijakosom - stoji u saopštenju i dodaje se:

Foto: Starsport

Delije na meču sa Panatinaikosom

- Ako bi ovu utakmicu zatvorili sa punom dvoranom, to bi mnogo značilo i mnogo reklo o nama! Pre svega da znamo da volimo klub i kada ne bude onako kako smo mislili. Da se niko ne sladi praznim stolicama u Areni, kako su brže bolje neki potrčali da komentarišu pre 2-3 utakmice. Ne dozvolimo im taj luksuz da vide prazne stolice! Svi u Arenu!

Takođe, ovaj meč je razultatski veoma bitan za Olimpijakos. Pirejci se nalaze u borbi za direktno mestu u plej-ofu. Trenutno imaju jednu pobedu više od osmoplasiranog Makabija i bolji međusobni skor. Ipak, ukoliko omanu na gostovanju u Beogradu sledi im težak duel sa Fenerbahčeom u sjajnoj formi. Meč sa Turcima, biće ujedno i borba za višu poziciju, a nijedna ekipa ne želi da se oklizne i padne u plej-in, tako da je pobeda u Areni za Barcokasove košaraše kategorički imperativ. 

Stoga, treba očekivati uzavrelu atmosferu i pravi praznik košarke. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading