PROMENJIV UČINAK SRPSKIH KLUBOVA! Novi Beograd POTOPIO Hrvate u Ligi šampiona! Zvezda poražena u Evrokupu!

Autor:

Sport

08.03.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su na startu Top 8 faze Lige šampiona ekipu Jadrana iz Splita rezultatom 15:11, dok je Crvena zvezda poražena od BVSC-a u Evrokupu.

PROMENJIV UČINAK SRPSKIH KLUBOVA! Novi Beograd POTOPIO Hrvate u Ligi šampiona! Zvezda poražena u Evrokupu!

Foto: Starsport

Svojim prepoznatljivim ritmom domaći tim je već u prvoj četvrtini slomio otpor rivala. U ovom duelu Splićani su tokom čitavog meča bili u inferiornom položaju u odnosu na raspoloženog srpskog šampiona.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Alvaro Granados sa šest golova, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Filip Filipović, Vasilije Martinović i Angelos Vlahopulos.

U redovima Jadrana najbolji je bio Konstantin Harkov sa tri pogotka.

Foto: Starsport

Filip Filipović je predvodio Novi Beograd do pobede

U drugom meču A grupe Pro Reko je bez problema kao gost nadigrao Marsej sa 15:8. U drugom kolu koje je na programu 19. marta Novi Beograd gostuje u Marseju, dok Jadran dočekuje Pro Reko.

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od mađarskog BVSC rezultatom 13:11 (3:2, 3:3, 3:2, 4:4) u prvom meču osmine finala Evrokupa. Najbolji u pobedničkom timu bio je Mikloš Čapo sa četiri gola, dok je Tamaš Gurfaš dodao tri gola.

U timu Crvene zvezde istakao se Gavril Subotić sa pet golova, dok su Dušan Vasić i Dušan Marković dodali po dva gola. Revanš meč je na programu 23. marta u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading