POZNATI JUTJUBER U PAKLU ARENE! Nije mogao da sakrije UTISKE sa Partizanovog meča! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.02.2024

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki jutjuber poznatiji pod imenom Emeka našao se na meču Partizana i Žalgirisa.

POZNATI JUTJUBER U PAKLU ARENE! Nije mogao da sakrije UTISKE sa Partizanovog meča! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Crno-beli su poraženi u 24. kolu Evrolige od Monaka, ali su nekoliko dana ranije u 23. rundi pred svojim navijačima pobedili Žalgiris rezultatom 81:72.

Kako to obično biva, kada igra Partizan, Arena je ispunjena do poslednjeg mesta, a u moru grobara nađu se i ljubitelji košarke koji dolaze iz inostranstva.

Mnogi Evropljani borave na utakmicama Obradovićevog tima samo iz razlog da bi se uverili u fantastičnu atmosferu, o kojoj se priča svugde u svetu.

Među njima je bio i jedan Amerikanac, jutjuber pod nadimkom Emeka, koji se potrudio da svojim pratiocima dočara atmosferu koju prave grobari.

Naravno, bio je oduševljen onime što je video, a u komentarima ispod snimka mogu da se vide samo reči hvale.

Partizan je, međutim, već u narednoj rundi ubedljivo poražen na gostovanju ekipi Saše Obradovića u "kneževini", ali regionalni šampion ima priliku da se večeras iskupi.

Naime, četa najtrofejnijeg evropskog stručnjaka gostuje Virtusu u Bolonji i pokušaće da se revanšira za poraz iz Arene (86:88) u prvoj utakmici, koja je odigrana u 28. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading