ISTORIJA NE VERUJE, ALI KLADIONICE DAJU PREDNOSTI ZVEZDI: Evo ŠTA kažu KVOTE pred duel sa Albom!

Autor:

Sport

25.01.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alba po pravilu muči Zvezdu.

ISTORIJA NE VERUJE, ALI KLADIONICE DAJU PREDNOSTI ZVEZDI: Evo ŠTA kažu KVOTE pred duel sa Albom!

Foto: Starsport

Crvenu zvezdu večeras očekuje jedno od najvažnijih gostovanja u Evroligi ove sezone, gde izabranici Janisa Sferopulosa jednostavno moraju ići isključivo na pobedu protiv "fenjeraša" Albe u 23. kolu Evrolige od 20 časova ukoliko žele da ostanu u trci za plej-in. Iako se crveno-beli trenutno nalaze na svega dve pozicije od mesta koje vodi u nokaut fazu najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja, još uvek plej-in deluje daleko i pobede u utakmicama kao ovoj ne smeju da se dovode u pitanje.

Evroliga je jako izazovna, tako da je skoro uvek nemoguće predvideti ko će pobediti. Ipak, crveno-beli će danas odmeriti snage sa poslednjeplasiranim timom, pa kladionice daju mnogo veću prednost gostujućoj ekipi.

Kvota na pobedu Crvene zvezde je 1.58, dok je na trijumf domaćeg tima 2.80. Ovo znači da beogradski tim ima 66,7% šanse da pobedi večeras, što znači da se duplo više veruje crveno-belima nego Berlincima.

Republika

Foto: Starsport

Nedović protiv Albe

Ovo naravno ne mora ništa da znači, s obzirom na to da je Zvezda sličnu kvotu imala i u Francuskoj protiv Asvela, pa je poklekla i upisala poraz.

Podsetimo, ono što je takođe otežavajući faktor za crveno-bele jeste da će biti oslabljeni neigranjem Miloša Teodosića i vrlo verovatno Nemanje Nedovića, za kog je Sferopulos rekao da će se odluka doneti neposredno pre početka meča.

Zvezda je trenutno na 12. mestu sa skorom 9:13, dok je Alba prikucana za dno zajedno sa Asvelom sa četiri pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading