NAVIJAČI BESNE! ZVEZDA BOLJA OD TREĆEPLASIRANOG, A DALEKO OD PLEJ-OFA: OVO pokazuje KOLIKO je Evroliga kompetentna!

Autor:

Sport

25.01.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga nikad nije bila izazovnija.

NAVIJAČI BESNE! ZVEZDA BOLJA OD TREĆEPLASIRANOG, A DALEKO OD PLEJ-OFA: OVO pokazuje KOLIKO je Evroliga kompetentna!

Foto: KK Crvena zvezda

Crvenu zvezdu večeras očekuje jedno od najvažnijih gostovanja u Evroligi ove sezone, gde izabranici Janisa Sferopulosa jednostavno moraju ići isključivo na pobedu protiv "fenjeraša" Albe u 23. kolu Evrolige od 20 časova ukoliko žele da ostanu u trci za plej-in. Iako se crveno-beli trenutno nalaze na svega dve pozicije od mesta koje vodi u nokaut fazu najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja, još uvek plej-in deluje daleko i pobede u utakmicama kao ovoj ne smeju da se dovode u pitanje.

Koliko je Evroliga izazovna i koliko bilo koja pobeda može značajno promeniti stanje na tabeli, govori i činjenica na koju su se žalili navijači crveno-belih na društvenoj mreži "X".

Republika

Foto: Euroleague

Stanje na tabeli

Naime, Zvezda je trenutno dvanaestoplasirana ekipe najkvalitetnijeg košarkaškog evropskog takmičenja sa učinkom od devet pobeda i 13 poraza, ali ono što je "razljutilo" navijače jeste činjenica da crveno-beli imaju bolju koš razliku od tima koji je treći na tabeli - Virtusa. Beograđani su na +33, dok su Italijani na +21. Zvezdašima se čini kao da se u svakoj sezoni ponavlja isti scenario - njihovi igrači dobro igraju, međutim gube u neizvesnim završnicama i tako im zamalo izmakne plasman u narednu fazu.

Videćemo u večerašnjem duelu od 20 časova protiv Berlinaca mogu li izabranici Janisa Sferopulosa da započnu seriju pobeda koja bi ih približila plej-ofu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading