SJAJNE VESTI ZA DELIJE: Nikola Topić se OPORAVLJA! Uskoro se VRAĆA na teren!

Autor:

Sport

24.01.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac otkrio detalje.

SJAJNE VESTI ZA DELIJE: Nikola Topić se OPORAVLJA! Uskoro se VRAĆA na teren!

Foto: star sport

Jedan od najistaknutijih skauta u NBA ligi Džonatan Dživoni boravio je u Beogradu.

Džonatan je uživo gledao meč AdmiralBet ABA lige između Partizana i Mege u čast Dejana Milojevića, a posetio je i mladog košarkaša Crvene zvezde.

Dživoni je posebno zainteresovan za razvoj Nikole Topića, za kog prognozira da će biti prvi pik na NBA draftu.

Oglasio se o oporavku Topića na društvenim mrežama.

- Proveo sam popodne u Beogradu sa Nikolom Topićem i gledao sam njegovu rehabilitaciju. Topićev napredak je ohrabrujući kada je u pitanju oporavak od povrede kolena. Uskoro će ponovo početi da trči – napisao je Amerikanac.

 

 

Topić se povredio u meču Evrolige protiv Partizana, a iako je u prvi mah izgledalo bezazleno, dodatni pregledi pokazali su da se ipak radi o ozbiljnijoj povredi koja iziskuje dužu pauzu.

Iako oporavak teče po planu, nije za očekivati da se Topić vrati na teren pre završnice Kupa Radivoja Koraća u Nišu, koja je na programu od 14. do 17. februara.

Crveno- beli će pre puta u Niš odigrati meč Evrolige u Berlinu protiv Albe, duel sa Partizanom u AdmiralBet ABA ligi, a slede im mečevi protiv Valensije i Barselone u Beogradu.

Nikolin izostanak je veliki hendikep za Janisa Sferopulosa, jer je mladi plajmejker nakon povratka sa pozajmice u megi pokazao da je sazreo da diriguje napadom Crvene zvezde iako ima samo 18 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading