OGLASIO SE MILOJEVIĆEV KLUB: Sve se dogodilo na privatnoj večeri, morao je na HITNU INTERVENCIJU!

Autor: M. M.

Sport

17.01.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golden Stejt Voriorski o stanju srpskog stručnjaka.

OGLASIO SE MILOJEVIĆEV KLUB: Sve se dogodilo na privatnoj večeri, morao je na HITNU INTERVENCIJU!

Foto: starsport

Dejan Milojević

Srpski košarkaški stručnjak Dejan Milojević doživeo je srčani udar u Sjedinjenim Američkim Državama, što je tema broj jedan u tamošnjim i sprskim sportskim medijima.

Zbog toga se zvanično oglasio i njegov poslodavac Golden Stejt Voriorsi, koji su na svom x.com nalogu, bivšem Tviteru, preneli da će naknadno objaviti informacije o zdravstvenom stanju člana stručnog štaba iz Srbije.

- Pomoćni trener Golden Stejt Voriorsa Dejan Milojević hospitalizovan je sinoć u Solt Lejk Sitiju u američkoj saveznoj državi Juta, nakon što je doživeo hitnu medicinsku intervenciju na privatnoj večeri tima. Informacije o Milojevićevom statusu biće dostavljene naknadno - navodi se u objavi Voriorsa.

Milojević je, prema pisanju medija iz SAD, doživeo infarkt u Solt Lejk Sitiju, gde je bio sa stručnim štabom Golden Stejt ekipe i igračima koji su se spremali za meč protiv Juta Džeza u noći između utorka i srede. Voriorsi su tamo stigli dan pre zakazanog meča, a zvanično taj duel je otkazan.

Dejan Milojević je veliko ime i u srpskoj košarci i u NBA ligi, gde već dugi niz godina obavlja funkciju pomoćnika u ekipi Golden Stejt Voriors.

Sada je reagovala i NBA liga, pa je prema informacija ESPN odložila utakmicu Golden Stejt Voriorsa i Jute koja je bila zakazana za noć između srede i četvrtka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading