NEMA KRAJA MALERIMA: Zvezda Meridianbet OZBILJNO OSLABLJENA! Nemanja Nedović TEŽE POVREĐEN!

Autor:

Sport

12.01.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto neverovatno koliko crveno-beli nemaju sreće sa povredama.

NEMA KRAJA MALERIMA: Zvezda Meridianbet OZBILJNO OSLABLJENA! Nemanja Nedović TEŽE POVREĐEN!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ostvarili su veliki pobedu u Milanu, pošto su okviru 21. kola Evrolige savladali domaći Armani rezultatom 76:62.

Mnogo je značio ovaj trijumf crveno-belima koji su se na tabeli izjadnačili sa Italijanima, a obe ekipe imaju skor 9-12.

Međutim, veliki peh doživeli su košarkaši sa Malog Kalemegdana, jer su čak tri igrača doživela povrede na ovom susretu.

Čelnici kluba oglasili su se ovim povodom, a saopštenje prenosimo u celosti. Miloš Teodosić istegao je zadnju ložu, Majk Tobi se povredio u duelu sa Kajlom Hajnsom, a isto se dogodilo i Nemanji Nedoviću.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Miloš Teodosić

 

 -KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati 4 nedelje sa parketa.

Miloš Teodosić tokom utakmice u Milanu blago je istegao zadnju ložu, na sreću, u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se Miloš brzo vratiti u trenažni proces i na teren.

Majk Tobi koji je u Milanu tokom utakmice doživeo nezgodan pad na leđa, tokom popodneva obaviće pregled magnetnom rezonancom, o čijem ishodu će klub blagovremeno informisati javnost.

KK Crvena zvezda će u nedelju u Beogradskoj Areni ugostiti Borac, a narednog četvrtka u Beograd stiže Baskonija - stoji u saopštenju Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading