MILJENIK GROBARA LIKUJE ZBOG PORAZA ZVEZDE MERIDIANBET: Francuz "umirao od smeha" nakon STOTKE ASVELA!

Autor: M. M.

Sport

09.01.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će zaboleti "delije".

MILJENIK GROBARA LIKUJE ZBOG PORAZA ZVEZDE MERIDIANBET: Francuz "umirao od smeha" nakon STOTKE ASVELA!

Foto: Starsport

Zofri Lovenj

Boris Dalo, nekadašnji košarkaš Partizana, imao je poruku za navijače Crvene zvezde Meridianbet nakon pobede Asvela u meču 20. kola Evrolige - 100:91.

Crveno-beli su primili čak 100 poena od njegovog trenutnog kluba, a francuski košarkaš je to umeo da proslavi na društvenim mrežama.

Naime, Dalo se nedugo posle utakmice oglasio na platformi Iks i ostavio samo tri smajlija u svom postu. U pitanju su emotikoni koji plaču od smeha, što nedvosmisleno govori o njegovom raspoloženju i naslađivanju zbog poraza tima s Malog Kalemegdana u Vilerbanu.

Boris Dalo se, inače, nije preterano proslavio na tom meču jer je igrao samo četiri minuta i jedino što je uradio na terenu jeste jedna uhvaćena lopta. Dakle, nije postigao nijedan poen niti imao asistenciju.

Dalo je za Partizan igrao od 2013. do 2015. godine i nedavno je imao toplu dobrodošlicu u Areni kada je Asvel gostovao crno-belima.

- Stvarno je sjajno bilo, lep ambijent, bilo je zadvoljstvo biti ovde i videti navijače koji su moja porodica i uvek je zadovoljstvo igrati ovde - rekao je Dalo posle utakmice 18. kola Evrolige, pa dodao:

- Sjajan osećaj, ja sam navikao, meni je ovo poznato, ali za moje saigrače ovo je nešto drugačije. Impresioniran sam, i zauvek ću biti zahvalan za sve. Sećam se svega, samo kada ne pričate dugo, zaboravite ponešto. Ali znam osnovne stvari i sve je ok, vratiću se za praznike opet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading