BOGDAN "CIRKUZANT"! Pogledajte NEVEROVATNE poteze protiv Orlanda! Srbin je prvi u NBA u OVOJ kategoriji! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.01.2024

01:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović odigrao je odličnu partiju, a postao je prvi u ligi u prema jednom parametru.

BOGDAN "CIRKUZANT"! Pogledajte NEVEROVATNE poteze protiv Orlanda! Srbin je prvi u NBA u OVOJ kategoriji! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlanta Hoksa, odigrao je još jednu izvanrednu partiju u porazu protiv Orlando Medžika rezultatom 117:110. Srpski šuter je pored solidnih brojki na statistici (18 poena uz ćetiri ukradene lopte, 7/17 iz igre), pokazao svoj široki ofanzivni potencijal. 

Prvo je krajem prvog kvartala igre ubacio nemoguću loptu u obruč. Bogdan se zaleteo u prodor, a onda oko linije za slobodna bacanja okrenuo leđa košu i skoro bez gledanja pogodio o tablu. 

- Kako je Bogi pogodio ovaj cirkuzantski šut - stoji u objavi Atlanta Hoksa na društvenoj mreži "X".

 

 

Potom je početkom druge četvrtine poslao svog čuvara na klupu izvanrednom fintom šuta, te pogodio trojku za prvo vođstvo svog tima na utakmici.  

 

 

Između ostalog, Bogdanović može da se pohvali još jednim dostignućem. Naime, bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea je 29. put ušao sa klupe i uspeo da postigne dvocifren broj poena već u prvom poluvremenu, što je najviše u čitavoj NBA ligi. Izgleda da Bogdanu odgovara uloga igrača koji donosi energiju ulaskom u igru. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading