PROBLEMI SE SAMO NIŽU! Posle Teodosića, i JAGOVO stanje NE IZGLEDA DOBRO! Pogledajte Brazilca kako ODLAZI sa terena! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.01.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan košarkaš Zvezde Meridianbet izašao je šepajući sa parketa!

PROBLEMI SE SAMO NIŽU! Posle Teodosića, i JAGOVO stanje NE IZGLEDA DOBRO! Pogledajte Brazilca kako ODLAZI sa terena! (VIDEO)

Foto: Starsport

Crveno-beli košarkaši prikazali su slabiju partiju, najverovatnije zbog umora od evropskih utakmica, a najbolji među njima bio je Jago dos Santos sa 24 poena i četiri asistencije. Njegova dobra utakmica raduje sve pristalice kluba sa Malog Kalemegdana.

Upravo stanje omalenog Brazilca brine navijače Crvene zvezde Meridianbet. Pored Miloša Teodosića, koji je pao sredinom treće četvrtine, upitna je i povreda Jaga dos Santosa. 

Plejmejker se krajem četvrtog kvartala takođe nezgodno dočekao na nogu, a snimak sa društvene mreže "X" pokazuje da bivši igrač Ulma može biti nesiguran za naredni period. 

 

 

Jago je šepao pri izlasku sa parketa, a nameće se pitanje: Koliki je stepen povrede? Sve oči su uprte u Miloša Teodosića, ali ukoliko crveno-beli ostanu bez dva organizatora igre, nije sigurno ko će predvoditi napad kluba sa Malog Kalemegdana u narednoj utakmici.

Zvezda Meridianbet je evidentno izgubila više od utakmice u 15. kolu AdmiralBet ABA lige, ali to neće poremetiti njihovo stanje na tabeli, ako išta. Crveno-beli će zadržati prvu poziciju na tabeli prvenstva Jadrana sa samo dva poraza u 14 utakmica. Večerašnji protivnik kluba sa Malog Kalemegdana zauzeo je treću poziciju, i smeši mu se vrlo dobar plasman u borbi za prednost domaćeg terena u plej-ofu.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading