TEODOSIĆEVO STANJE ZGROZILO SVE DELIJE! Snimak na kome plejmejker Zvezde Meridianbet NE MOŽE DA STOJI NA NOGAMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da stanje nije najbolje.

TEODOSIĆEVO STANJE ZGROZILO SVE DELIJE! Snimak na kome plejmejker Zvezde Meridianbet NE MOŽE DA STOJI NA NOGAMA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet doživela je drugi poraz u AdmiralBet ABA ligi od Cedevita Olimpije rezultatom 96:86. 

Crveno-beli bili su vidno premoreni od obaveza u Evroligi, a upravo zato ne treba tražiti krivca u bilo kom od igrača. Ono što sigurno brine sve navijače kluba sa Malog Kalemegdana je stanje Miloša Teodosića. 

Prekaljeni plejmejker je pao sredinom treće četvrtine uhvativši se za zglob. Iako je ušao kasnije u igru kako bi okončao četvrtinu, presedeo je većinu ostatka meča. Pomoć mu je ukazana na klupi, ali sada je isplivao snimak na kome se vidi da stanje bivšeg igrača Olimpijakosa uopšte nije dobro. 

 

 

Ovo uopšte ne deluje da će se završti instantnim povratkom na teren. Povodom povrede, govorio je i Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde Meridianbet. 

- Povredio je zglob, ne znamo kakva je situacija, čekamo doktore da nam kažu - dovršio je Sferopulos.

I pored poraza, crveno-beli će zadržati prvu poziciju na tabeli AdmiralBet ABA lige sa samo dva poraza u 14 utakmica. Večerašnji protivnik kluba sa Malog Kalemegdana zauzeo je treću poziciju, i smeši mu se vrlo dobar plasman u borbi za prednost domaćeg terena u plej-ofu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading