EKSKLUZIVNO ZA "REPUBLIKU"! Majka novog ljubimca delija Gilespija ODUŠEVLJENA atmosferom u Areni! Ovo je njena REAKCIJA na igru Zvezde Meridianbet!

Autor: Ognjen Janković

Sport

05.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meriidanbet ponizili su Partizan u 19. kolu Evrolige rezultatom 88:72.

EKSKLUZIVNO ZA "REPUBLIKU"! Majka novog ljubimca delija Gilespija ODUŠEVLJENA atmosferom u Areni! Ovo je njena REAKCIJA na igru Zvezde Meridianbet!

Foto: Republika.rs

Crveno-beli su u drugom večitom derbiju ove sezone savladali večitog rivala sa 16 poena razlike, a Fredi Gilespi je debi u najvećoj utakmici na srpskim prostorima obeležio kao najbolji pojedinac, uz najefikasnijeg Nemanju Nedovića (16p), sa 14 koševa, pet skokova i jednom asistencijom. 

Utakmica 19. kola Evrolige između Crvene zvezde Meridianbet i Partizana privukla je veliki broj poznatih ličnosti, medija iz raznih krajeva Starog kontinenta, ali su se pojedini prvi put našli u Beogradskoj areni.

Jedna od takvih je i Alberder Gilespi, majka poslednjeg pojačanja tima s Malog Kalemegdana, koji je partijom u okršaju najtrofejnijih srpskih klubova ušao u srca navijača tima s Malog Kalemegdana.

Budući da je prvi put bila na večitom derbiju, Gilespijeva majka je u ekskluzivnom razgovoru za "Republiku" otkrila premijerne impresije o navijanju delija i atmosferi koja je vladala u najvećoj dvorani na Balkanu.

Foto: Instagram/printscreen

Fredi Gilespi i Alberder Gilespi

- Nikad nisam osetila ništa slično. Najbolji navijači, Fredi mi je rekao koliko mu se dopada ovde i u pravu je, ovo je zaista izuzetno - rekla je Alberder Gilespi za "Republiku" tokom jučerašnjeg meča i nastavila u dahu da iznosi impresije:

- Uvek sam ponosna na njega, posebno sam bila ponosna njegovom igrom u derbiju. Drago mi je da se protiv Partizana ovako borio za tim, koji sjajno igra, ovo je baš uzbudljivo - istakla je Alberder Gilespi za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading