PARTIZAN JE JEDINSTVEN U EVROPI, ALI TO IMA I.... Evo GDE se Obradović oseća UVEK LEPO!

Autor:

Sport

22.12.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se AdmiralBet ABA liga.

PARTIZAN JE JEDINSTVEN U EVROPI, ALI TO IMA I.... Evo GDE se Obradović oseća UVEK LEPO!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana nemaju mnogo vremena za predah nakon mini-turneje u Španiji gde su crno-beli bili polovični. U utorak je savladana Valensija u "La Fonteti", međutim, juče je u Madridu Real "demonstrirao silu" ubedljivom pobedom nad Beograđanima.

To ne menja činjenicu da se Partizan nalazi u izvanrednoj formi, s obzirom na to da je "kraljevski" klub ove sezone nadigran tek po jednom u Endesi i Evroligi.

Nešto lošija situacija za crno-bele je u AdmiralBet ABA ligi gde su zabeležili tri poraza od Igokee, Cedevita Olimpije i Mege, pa su pod imperativom pobede na sledećem susretu protiv Zadra.

Dvorana "Krešimir Ćosić" je rasprodata još pre nedelju dana, te nema sumnje da će crno-beli imati "vruć" doček u Hrvatskoj.

Republika

Foto: AdmiralBet ABA liga/KK Zadar/Zvonko Kucelin

Navijači Zadra

Željko Obradović je posebno istakao da mu je drago što će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta.


Divna vest za košarku je što će dvorana biti puna! Očekujem dobar Zadar, jer to je ekipa koja igra na specifičan način, uvek u petoj brzini, žele da naprave kontranapad. Imaju istog trenera, tako da je to otprilike ista priča kao i prošle godine. U Zadar smo došli jutros oko pet sati. Zadar je poznat kao klub koji je oduvek imao izvanredne navijače i ljude koji poznaju košarku – rekao je Obradović i dodao:

– Ovo što ima Partizan jedinstveno je u Evropi – ispunjena dvorana do poslednjeg mesta i uvek preko 20 hiljada ljudi. Pritom nas prate i na putovanjima, u Valensiji i u Madridu smo imali grupu od preko 500 naših navijača. Odanost navijača prema našem klubu je fantastična, to se može uporediti sa odanošću Zadrana prema svom klubu. Pozdravljam sve navijače Zadra, uvek se lepo osećam ovde, zaključio je trener crno-belih.

Utakmica je na programu u nedelju od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading