MIROTIĆ VAN TERENA JOŠ DUGO? Olimpija povtrdila UŽASNE vesti!

Autor:

Sport

14.12.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da nije naivno...

MIROTIĆ VAN TERENA JOŠ DUGO? Olimpija povtrdila UŽASNE vesti!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nedavno je pred utakmicu sa Partizanom pristigla vest iz Italije da Nikola Mirotić neće biti u stanju da pomogne svom timu protiv "nesuđenog" kluba. Odmah su krenule priče kako se španski internacionalac crnogorskog porekla "uplašio" gostovanja u Beogradu zbog "vrućeg" dočeka koji ga je čekao u Areni, međutim, čini se da je povreda ipak mnogo ozbiljnije prirode nego što je to izgledalo.

Kako je Olimpija napisala u saopštenju, Mirotić će zbog povrede ahilove tetive izostati sa terena najmanje šest nedelja, dok će Maodo Lo biti nešto manje odsutan, jer Nemca očekuju samo tri nedelje pauze.

Mirotić će morati da ide na rehabilitaciju kako bi se u potpunosti oporavio, a ako to ne uspe, onda će morati na operaciju. Ukoliko oporavak zaista bude trajao samo šest sedmica, on će propustiti čak 10 susreta u Evroligi i neće ga biti sve do februara.

S druge strane, Maodo Lo je prošao nešto bolje i njega će povreda odvojiti tek tri nedelja.

Olimpiji su ova dvojica igrača preko potrebni, s obzirom na to da se tim iz grada "mode" nalazi na 15. poziciji Evrolige i da trenutno tamo ne "cvetaju" ruže. Od ranije je povređen i Bili Beron, tako da su to ukupno tri igrača koja su od ključne važnosti za Etorea Mesinu.

Standings provided by Sofascore

Videćemo kako će se odviti situacija za Nikolu Mirotića, a mi mu želimo brz oporavak i još brži povratak na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading