ZVEZDA MERIDIANBET OSLABLJENA U ŠPANIJI: Važan košarkaš ne igra večeras

Autor:

Sport

08.12.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim Janisa Sferopulosa gostuje Baskoniji u 13. kolu Evrolige.

ZVEZDA MERIDIANBET OSLABLJENA U ŠPANIJI: Važan košarkaš ne igra večeras

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet odmeriće večeras (20.30, Sport klub 1) snage sa ekipom Baskonije u hali "Fernando Buesa" u 13. kolu Evrolige. Ipak, ono što će razočarati pristalice crveno-belih jeste izostanak sa parketa Šabaza Nejpira. Rođeni Amerikanac se u prvom poluvremenu utakmice sa Valensijom, posle jednog duela uhvatio za lumbalni deo leđa, ali je najveće pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana u nastavku stisnulo zube i nastavilo meč na kome je pružio veoma respektabilnu partiju ubacivši 14 poena.

Republika

Foto: Starsport

Šabaz Nejpir u dresu Crvene zvezde Meridianbet

Izgledalo je kao da bi Nejpir nakon Valensije mogao uhvatiti zalet i vratiti se prepoznatlivim evroligaškim partijama iz prethodnih sezona. Nažalost, povratak u formu će morati da sačeka. Bivši student Jukona biće prinuđen da odsedi duel sa Baskonijom. Još nije poznat stepen ozbiljnosti povrede, kao ni to koliko će 32-godišnjak iz Masačusetsa odsustvovati sa parketa.

Šabaz Nejpir je prošlog leta doveden u Crvenu zvezdu Meridianbet iz Armanija kao najzvučnije pojačanje. Očekivalo se da bi igrač sa ozbiljnim NBA pedigreom kao Šabaz mogao da izgura klub sa malog Kalemegdana u pohodima na velike uspehe u Evroligi. Ipak, nekadašnji igrač Zenita i Armanija nije uspevao da prikaže partije na kakve je navikao prethodnih godina ljubitelje evropske košarke.

Pokušaće Crvena zvezda Meridianbet da i pored ovog nezgodnog peha pruži veliki otpor timu iz Vitorije u sjajnoj formi. Baskonija je pod trenerskom palicom novog-starog stručnjaka Duška Ivanovića ostvarila šest od mogućih sedam pobeda u Evroligi. Ostaje da se vidi da li će oslabljeni crveno-beli uspeti da ukradu pobedu u prvom duelu sa svojim doskorašnjim strategom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading