TRESLA SE ARENA! Grobari BRUTALNO ISPROZIVALI Mirotića, koji nije ni došao u Beograd! Evo kako su IZVREĐALI nesuđeno pojačanje Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.12.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli igraju meč 13. kola protiv Armanija.

TRESLA SE ARENA! Grobari BRUTALNO ISPROZIVALI Mirotića, koji nije ni došao u Beograd! Evo kako su IZVREĐALI nesuđeno pojačanje Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana od 20 časova i 30 minuta u Beogradskoj areni igraju protiv Armanija meč 13. kola Evrolige.

Italijanski gigant je u Beograd doputovala u desetkovanom sastavu, lišena pomoći povređenog Bilija Berona, ali i najboljeg igrača Nikole Mirotića, koji nije ni došao u srpsku prestonicu.

Treba podsetiti da je Mirotić tokom leta bio pred dolaskom u Partizan, crno-beli su izdali i saopštenje da je dao reč i da je sve bilo faktički dogovoreno, ali je posao propao u poslednji čas, zbog čega su grobari posebno ostali kivni na Crnogorca srpskog porekla sa španskim pasošem.

Mirotić zbog povrede nije došao u Arenu, a navijači Partizana su ga izvređali u Areni i pored toga što nije bio tu.

Republika

Foto: Starsport

 

Pošto su igrač Armanija istrčali na parket najveće dvorane na Balkanu, u jednom momentu se tokom desetak minuta čulo skandiranje "Mirota, Mirota, puši k... Mirota"...

Pažnju je zavredeo i transparent na kome je pisalo "Da nisi najveća p*** na svetu, večeras bi bio na parketu", upućen Nikoli Mirotiću.

Tu je bila i poruka sledeće sadržine - "Nikola odglumio povredu" (Nikola faked injury):

Republika

Foto: Starsport

 

Kao i "čekaj me, ja sigurno neću doći":

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading