POSLASTICA PRED POČETAK DERBIJA! Obradoviću stiglo VELIKO pojačanje! Partizan DOVEO centra!

Autor:

Sport

30.10.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli rešili goruće pitanje.

POSLASTICA PRED POČETAK DERBIJA! Obradoviću stiglo VELIKO pojačanje! Partizan DOVEO centra!

Foto: Admiral Bet ABA liga

Regionalni šampion je dobio značajno pojačanje "u reketu"! Uoči početka večitog derbija u AdmiralBet ABA ligi, stižu informacije kojima će se oduševiti svaki navijač Partizana. Bruno Kaboklo dogovorio je dvogodišnju saradnju sa crno-belima!

Preciznije, Ailton Teš i Igor Krespo, nekadašnji agenti agenti Kabokla, ponudili su ga crno-belima pre nego što je letos potpisao za Veneciju. Crno-beli su tada razmatrali razne opcije, pa je Brazilac odlučio da stavi potpis na ugovor sa Italijanima.

Foto: www.profimedia.rs

 

Posle izvesnog vremena, Bruno Kaboklo je zahvaljujući dobrim igrama na Mundobasketu, promenio agenta i angažovao novu agenciju koja ga zastupa (vlasnik Denijel Hazan) koja je opet, između ostalih, pozvala i Partizan.

Iz Humske je stigao identičan odgovor da nisu zainteresovani, uz napomenu da ne žele da ulaze u bilo kakvu diskusiju, jer je igrač vezan ugovorom sa Venecijom. Tada se Partizanova priča završila oko dovođenja ovog košarkaša.

Međutim, sam košarkaš ni po cenu da bude suspendovan nije želeo da se priključi italijanskom timu u pripremnom periodu, već je izabrao da igra revijalne utakmice sa Makabi Rananom u SAD. Vreme je prolazilo, Brazilac nije popuštao, ali ni Italijani.

Agonija je trajala sve do pre nekoliko dana, kada je Federiko Kasarin, predsednik člana Serije A pristao da Kabokla oslobodi ugovorne obaveze, što je bio signal Hazanu da stupi u kontakt sa Partizanom.

Stvar je konačno dogovorena i Bruno Kaboklo je postao novi košarkaš crno-belih, te će potpisati ugovor na dve godine!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading